be-nl
be-fr
lu-fr
be-en
lu-en

Neem uw toekomst in handen.  Leer een taal die je helpt om het te maken in je privé- en professioneel leven.  Leer Engels en slaag in uw persoonlijke en professioneel leven.  Bij Berlitz leer je niet gewoon een taal, je beheerst ze.  

Je wordt geholpen door de beste docenten die je alle opties bieden om de taal te leren.  En dit dankzij een methodologie die reeds sinds 1878 furore maakt.

Neem het in handen

15% korting op alle individuele lessen

Beheers uw Engels dank zij gepersonaliseerde, intensieve en flexibele lessen.  Indien u op zoek bent naar taallessen op maat met gepersonaliseerde inhoud en een toegewijde docent, dan zijn de individuele lessen de beste optie.  Elke taal, elk niveau.

Beheers uw toekomst dankzij Berlitz.

Neem het in handen

1 op 1 lessen

Een docent enkel voor jou.  Jij hebt de touwtjes in handen.

Online programma

Leer een taal waar en wanneer je maar wil.

Groepslessen

Kleine groepen met een groot engagement.

Kom naar Berlitz en neem je toekomst in handen

Start

Vul het bijgaande formulier in en bekijk hoe we je kunnen helpen.  Een consultant van Berlitz zal je zo snel mogelijk contacteren.

Many Thanks! Your request has been received!
Ooops! There was an error sending the form. Please try again.

Een bewezen methode

Dankzij de Berlitz methode, die gebaseerd is op onderdompeling in de taal, spreek je de nieuwe taal vanaf de eerste dag.  Since 1878 is dit de meest effectieve methode om een taal te leren.

Moedertaalsprekers

Niemand beter om je een nieuwe taal te leren dan een gekwalificeerde en gemotiveerde docent.  Dankzij hun ervaring leer je sneller en efficiënter

Gespecialiseerde Berlitz Centers

Je vindt altijd de beste optie om een taal te leren.  Met 40 talen in 70 landen bezorgt Berlitz je een uniek aanbod.  

Start